Erics historie

Start 1900-tallet, Danmark

Opvækst

Eric blev født i starten af 1900-tallet i København. Under sin opvækst i en rig familie med tjenestefolk og høje forventninger følte Eric sig aldrig rigtig hjemme. Han ville gerne være fri for kedelige formaliteter og udforske verden. Leve et eventyrfyldt liv.

1916, Danmark

Flugten

En nat, i en alder af 13 år, sprang Eric ud af sit vindue og flygtede. Efter altid at have været fascineret af havet og livet til søs, satte han kurs mod Nyhavn - Københavns havn. Og næste morgen boardede han et træningsskib uden at se sig tilbage. Hans rejse var begyndt.

1923, Danmark

Gennem stormfulde nætter

Men et roligt hav gør ikke en dygtig sømand. Da skibet vendte tilbage til København, blev han kaldt ind for at tjene sin militærtjeneste. Dette var dog heller ikke stedet for Eric. Han adlød ikke ordren og kæmpede imod hans overlegne, hvilket endte med, at han måtte sidde i militærfængsel. Selv efter hans løsladelse kæmpede Eric med at tilpasse sig en almen borgers livsstil. Og inderst inde vidste han godt hvorfor. Havet kaldte ham til sig...

1930, Danmark

Stige i rækkerne

Drevet af passion tog Eric jobbet som matros på et fragtskib. Gennem hårdt arbejde og en karismatisk personlighed gjorde den unge sømand sig bemærket over årene og blev med tiden overstyrmanden på hans skib. Han blev kendt for at tage chancer, søge eventyr og forfølge hans drømme for enhver pris. Og snart var der ingen del af verden, som Eric ikke havde set endnu.

1935, Danmark

Udleve passionen

Rundt omkring i verden ville folk fortælle historier om "Sømanden Eric", og om hvordan han havde vendt ryggen til rigdom og tryghed for at leve sit liv på egne præmisser. En ægte sømand. Fra buen af skibet ville han stå hver eneste nat og betragte horisonten. Lede efter sit nye eventyr. Ingen tøven, ingen tvivl. Han var endelig hjemme.